Et nordisk oversættelsesbureau

Et nordisk oversættelsesbureau


ET NORDISK OVERSÆTTELSESBUREAU

Med vores nærhed til Skandinavien og de to øvrige baltiske lande ser vi ikke os selv som et estisk eller baltisk oversættelsesbureau, men som et oversættelsesbureau for hele Norden.

 • Regionalt oversættelsesbureau for central- og østeuropæiske samt skandinaviske sprog.
  Vores primære objektsprog:
  Gruppe I: estisk, lettisk, litauisk, russisk, ukrainsk, polsk
  Gruppe II: finsk, svensk, dansk, norsk, islandsk
  Gruppe III: engelsk, tysk, italiensk
  Forespørgsel på øvrige sprog er velkomne. Vi tilbyder også oversættelse til arabiske og mellemøstlige sprog gennem et partnerskab med oversættelsesbureauer med speciale i disse markeder.
 • Grundlagt i år 2000: dybdegående erfaring med forskellige sprogkombinationer og specialer (medicin, jura, produktion, marketing, finans, m.m.).
 • Kvalitetssikret projektledelse: vi er certificerede efter den internationale oversættelsesstandard ISO17100 og kvalitetsledelsessystemet ISO9001.
 • In-house personale med sprogspecialister og projektledere.
 • Stort netværk af freelance-samarbejdspartnere med modersmålsoversættere, redaktører, korrekturlæsere og specialister i oversættelse indenfor specifikke emneområder (se ovenfor).
 • Vi bruger moderne oversættelsesværktøjer til at sikre korrekt terminologi og indhold, kortere deadlines, bedre kvalitet og lavere omkostninger.
 • Vi sætter pris på langvarige partnerskaber, da et tæt samarbejde med kunden giver bedre forståelse for krav og forventninger.
 • For regionale slutbrugere tilbyder vi en skræddersyet oversættelsesløsning, lige fra copywriting og korrekturlæsning af originaltekster til oversættelse og lokalisering af tekster til målgruppen, fra  software-lokalisering, transcreation og etablering af flersprogede hjemmesider til digital marketing/content management, produktion af reklamebilleder og -video samt DTP.
 • For globale oversættelsesbureauer fungerer vi som underleverandør: en SLV (Single Language Vendor) for estisk eller en MLV (Multiple Language Vendor) for estisk, lettisk, litauisk, russisk og de nordiske sprog.

Som et nordisk oversættelsesbureau ønsker vi at kunne tilbyde dig hele pakken for at opfylde dine behov til sprogløsninger i regionen. Vi kan levere, uanset om du har brug for oversættelse af tekniske manualer, reklamemateriale, produktbeskrivelser eller juridiske dokumenter. Du kan regne med os. Vi tilbyder oversættelser foretaget af specialister, da dit budskab er vigtigt.

Læs mere om vores ydelser samt om ideen bag vores firmanavn (for tiden på engelsk).

Kontakt os for yderligere information.

Mettetevi in contatto con noi. - Don't undestand this? Let us translate.

Get a Quote